Thema-avond ‘Positiviteit’

7 juni 2017

Een groep van ruim 30 enthousiaste vrijwilligers ging de uitdaging aan! Een workshop over “de kunst van het complimenteren”. De dames van Egostreeling uit Amsterdam verzorgden de workshop en wisten al snel het ijs te breken. Een warming up oefening voor de hele groep tegelijk: Mensen inschatten op basis van wat ze uitstralen. Wie lijkt […]

lees meer...

Team als vrijwilliger aan de slag bij Present

7 juni 2017

Al tien jaar lang slaat Present een brug tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid aan vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal […]

lees meer...

Kennismaking nieuwe coördinator BoodschappenMaatje

7 juni 2017

Mijn naam is Sjannie Ceelen en  sinds 1 mei werk ik als coördinator BoodschappenMaatje bij de  Vrijwillige HulpDienst. Omdat velen van jullie mij niet direct spreken of te zien krijgen wil ik me graag even  voorstellen in deze nieuwsbrief. Ik ben 56 jaar en geboren en getogen in Heeze. Mijn vrije tijd breng ik  graag […]

lees meer...

Nieuwe interne vrijwilligersvacature voor BoodschappenMaatje

26 april 2017

We zijn dringend op zoek naar een vrijwilliger ter ondersteuning binnen het project ‘BoodschappenMaatje’. Het betreft een intern-werkende vrijwilliger die werkt aan de uitvoering van het BoodschappenMaatjesproject. Wil je meer weten? Klik hier

lees meer...