Stage

Stage lopen bij de VHD Eindhoven is bijzonder. Je zet je namelijk net als onze Maatjes in voor één of meer hulpvragers. Naast je specifieke stage-opdracht(en) ga je dus ook aan de slag als vrijwilliger.

Je taak is daarbij het begeleiden van een hulpvrager. Je werkt daarin één op één. Je gaat alleen op pad en komt niet, zoals in andere organisaties, in een team te werken. De hulp die je biedt is bij iedere hulpvrager weer anders. Dit hangt af van het maatjesproject waarin je zit. Naast het Maatjesproject krijg je genoeg tijd om aan je andere stage-opdrachten te werken. Van de VHD Eindhoven krijg je uiteraard persoonlijke en professionele begeleiding. Er zijn tijdens je stage regelmatig contact- en intervisiemomenten.

Op dit moment werkt de VHD onder andere samen met de Fontys, Avans Hogeschool en ROC Eindhoven . Studeer je ergens anders? Laat ons dat dan weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Heb je interesse of heb je nog vragen, dan kun je bellen naar de VHD (040 – 244 76 69) en vragen naar Luc van Dijck, Marion van der Heijden of Yvonne Wagenaar.

 Stagiaires 2014/2015

Stagiaires 2014 2015